top of page
Etsi
  • Writer's pictureSebastian Ekblom

Borgå stadsfullmäktige 24.9.2020


Idag behandlade stadsfullmäktige revisionsberättelsen för år 2019 och regeringens propositionsutkast till riksdagen med förslag till lagstiftning om reformen av ordnandet av social- och hälsovård samt räddningsväsendet och om inrättande av landskap.

Länken till Borgå stads hittar du här: https://www.borga.fi/stadsfullmaktiges-beslut-2492020


5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023

Moikka kaikille! Viikko sitten tähän aikaan en tiennyt asiasta mitään, perjantaina 10.2. puhelin soi...ja tässä ollaan, olen suostunut ja näin ollen olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023. Ollaan yhteyd

Kiitos

Olen äärimmäisen kiitollinen kaikista äänistä jonka sain aluevaaleissa. Äänet ei valitettavasti riittäneet valtuustopaikkaan mutta työ jatkuu, ja olen samalla kiitollinen puolueen saamasta tuesta. Kii

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page