top of page
Etsi
  • Writer's pictureSebastian Ekblom

Minut valittiin edustaamaan Porvoota RKPn puoluevaltuustossa 2021-2023

Puoluekokous 2021 on saatu päätökseen ja minut valittiin edustaamaan Porvoota RKPn puoluevaltuustossa 2021-2023. Olen äärimmäisen kiitollinen luottamuksesta! 🙏🏼❤️


1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023

Moikka kaikille! Viikko sitten tähän aikaan en tiennyt asiasta mitään, perjantaina 10.2. puhelin soi...ja tässä ollaan, olen suostunut ja näin ollen olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023. Ollaan yhteyd

Kiitos

Olen äärimmäisen kiitollinen kaikista äänistä jonka sain aluevaaleissa. Äänet ei valitettavasti riittäneet valtuustopaikkaan mutta työ jatkuu, ja olen samalla kiitollinen puolueen saamasta tuesta. Kii

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page